Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

H συμμετοχή σου στην ανατροπή είναι απαραίτητη

Αγαπητέ Συνάδελφε,
Η απαξίωση του Δημόσιου Πανεπιστήμιου έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Η ευθύνη της σημερινής ηγεσίας της ΠΟΣΔΕΠ προς την κατεύθυνση της απαξίωσης του Πανεπιστημιακού δασκάλου στα μάτια της κοινωνίας είναι αναμφισβήτητη. Η τακτική που έχει ακολουθήσει η ηγετική ομάδα της ΠΟΣΔΕΠ τα τελευταία δύο χρόνια, αντί να προστατεύει το Πανεπιστήμιο από την κυβερνητική υπονόμευση, έχει συμβάλει στην απαξίωση του.
 
Η Πρωτοβουλία "Μεταρρύθμιση για την Αναβάθμιση του Δημοσιου Πανεπιστημίου"  με την στήριξη της ΚΙΠΑΝ (η δική μου αναφορά) και της Αριστερής Μεταρρύθμισης  (η δική μου αναφορά) κάνει μια πανελλαδική προσπάθεια για την ανατροπή της απαράδεκτης σημερινής κατάστασης.
 
Αγαπητέ συνάδελφε,
Είναι καιρός να επανεκτιμήσεις την θέση σου που βασίζεται στην σε πολλούς παγιωμένη αντίληψη της μη ενασχόλησης, της μη συμμετοχής. Αναλογίσου ότι πολλά από τα προβλήματα που ζούμε καθημερινά οφείλονται ακριβώς σε τέτοιες απόψεις.
 
Η συμμετοχή σου στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου ΔΕΠ την Τετάρτη 18/2 θα είναι το δικό σου λιθαράκι στην ανατροπή αυτή. Θα είναι η δική σου συμβολή στην προσπάθεια για ένα πραγματικά μαζικό, πολυφωνικό, γνήσια δημοκρατικό, αντιπροσωπευτικό και κυρίως ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΠΟΣΔΕΠ αντάξιου της δυναμικής και της ποιότητας των Πανεπιστημιακών Δασκάλων της χώρας μας.
 
Η σημερινή κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Ένα καλύτερο μέλλον αξίζει στους φοιτητές μας. Ένα καλύτερο μέλλον αξίζει στα παιδιά μας.
Την Τετάρτη μπορείς να δώσεις την απάντηση σου σε αυτούς που απαξίωσαν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

 
Κλεάνθης Θραμπουλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου