Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Περί της άσκησης Πολιτικής Προπαγάνδας από τη λίστα announcements

ΠΡΟΣ
Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού


Αξιότιμη κ. Ρούσσου,

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό που διέπει τη λειτουργία της λίστας ανακοινώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών (announcements) είμαι υποχρεωμένος να λαμβάνω σχεδόν σε καθημερινή βάση μηνύματα που καλούν τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας σε απεργίες, σε απεργία-κατάληψη, σε στάσεις εργασίας, σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, και γενικά σε πράξεις που στρέφονται κατά της Πολιτείας, της εκάστοτε νόμιμα εκλεγμένης Κυβέρνησης και πολλές φορές είναι σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα μου στερείτε τη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτά μέσα από το ίδιο κανάλι επικοινωνίας.
Επικαλούμαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου ως Πανεπιστημιακού δασκάλου και ελεύθερα σκεφτόμενου Πολίτη να μην αποδεχθώ να με υποχρεώνετε να παραλαμβάνω στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο μηνύματα που στρέφονται κατά της Πολιτείας και της εκάστοτε νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης και δεν αφορούν θέματα λειτουργίας του Πανεπιστημίου, καθώς αυτό είναι αντίθετο σε  κάθε έννοια Ακαδημαϊκότητας και Δημοκρατίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρώ όποιον επιβάλει σε εμένα και τους φοιτητές μας αυτή την κατάσταση συνυπεύθυνο της Πολιτικής προπαγάνδας που διεξάγετε με αυτό τον ιδιότυπο τρόπο και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την σημερινή κατάσταση.


Με εκτίμηση

Κλεάνθης Θραμπουλίδης

ΥΓ
Το μήνυμα αυτό είχε αποσταλεί στην Διοίκηση ένα χρόνο  πριν (δες συνημμένο). Δεν πήρα ποτέ καμία απάντηση, εξακολουθώ δε όλο αυτό το διάστημα να υφίσταμαι τις παραπάνω συνέπειες.


---------------------------------------------------------------
Kleanthis Thramboulidis
Visiting Professor, Saarland University, Germany
Visiting Professor, Helsinki University of Technology (2009)
Assoc. Professor in Software Engineering
Software Engineering Group (SEG) - Electrical & Computer Engineering
University of Patras, 26500 PATRAS,GREECE
Tel  : +30 2610 996 436   Fax  : +30 2610 996 820
Model Integrated Mechatronics (MIM) http://seg.ece.upatras.gr/MIM
=========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου