Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Υπογράφουμε !" .... και φυσικά περιμένουμε τα επιχειρήματα

Αγαπητέ Συνάδελφε,
Ειλικρινά χαίρομαι που ένα μέλος Πρυτανικής Αρχής νοιώθει την ανάγκη να παρέμβει Δημόσια και να πάρει θέση για την κατάσταση της χώρας. Γιατί μέχρι σήμερα ακούγαμε τους Πρυτάνεις (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) να παρεμβαίνουν μόνο όταν απειλούνται τα κεκτημένα της αυλής τους, όπως η δυνατότητα επανεκλογής τους και το να μπορούν αυτοί να αποφασίζουν για το πότε ένα εξάμηνο ολοκληρώθηκε ή όχι (
htm   pdf ), ή για τον φόβο τους να εφαρμόσουν τον νόμο (εδώ), ή για το αν πρέπει να εφαρμόσουν ένα Νόμο της Ελληνικής πολιτείας (εδώ), ή αν η πρόταση της Πολιτείας για διάλογο τους αρέσει ή όχι (εδώ    pdf), ή αν τίθεται ζήτηµα άρσης του πανεπιστηµιακού ασύλου ή όχι (Εδώ    pdf), ή την κατάργηση του ορίου στις ανώτατες αμοιβές τους,  κ.λ.π.
Περίμενα όμως να ακούσω επιχειρήματα, όπως αυτά που, υποθέτω, χρησιμοποιείτε στις παρουσιάσεις σας στα διεθνή συνέδρια και περιοδικά για να πείσετε το ακροατήριο σας για την ορθότητα των θέσεων και προτάσεων σας. Γιατί σίγουρα μόνο ένας αφελής θα μπορούσε να δώσει σημασία σε μία τέτοια άποψη όπως την εκφράσατε, καθώς αυτή είναι πλήρως αντίθετη με αυτή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργου Κασιμάτη οι οποίες εμφανίζονται τεκμηριωμένες με σύνολο επιχειρημάτων (εδώ και εδώ).
Σε κάθε περίπτωση να είστε σίγουρος πως περιμένουμε τη τεκμηρίωση της θέσης σας γιατί έχουμε μάθει να ακούμε όλες τις απόψεις και θέσεις, όταν βέβαια αυτές έρχονται με επιχειρήματα και θέλω να πιστεύω πως δεν θα απαξιώσετε να το κάνετε όπως συνήθως γίνεται από τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας (εδώ, και εδώ και εδώ και …. )

Πηγή  pdf     htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου