Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

H ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Συμβουλίου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Λυπούμαι ειλικρινά που η παρακάτω είδηση θα σας στερήσει το δικαίωμα να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Συμβουλίου του Ιδρύματος, καθώς η διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί. 

Έχει κατατεθεί, με συστημένη επιστολή στο Ταχυδρομείο, ένα τουλάχιστο ψηφοδέλτιο με 8
προτιμήσεις και αυτό έγινε μέσα στα χρονικά περιθώρια που όριζε η οργανωτική επιτροπή (εδώ). Αυτό, ως είθισται, σημαίνει πως ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα την 14/3/2012 (εδώ). Μια ανάλογη διαδικασία (εδώ) μου στέρησε τη "χαρά" να είμαι υποψήφιος στις εκλογές αυτές.

Υποθέτω πως σύντομα, σε καμία βδομάδα, όταν ολοκληρωθεί η διαβούλευση για το αν αυτό είναι απολύτως νόμιμο και πληροφορηθεί, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, από το Υπουργείο περί αυτού, η επιτροπή θα μας ανακοινώσει τους 8 εκλεγμένους συναδέλφους.

Αφού ευχαριστήσω την οργανωτική επιτροπή για την υπηρεσία που προσέφερε στην Πανεπιστημιακή κοινότητα, και αυτό παρά το γεγονός ότι μου στέρησε τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος (εδώ), όχι όμως και εκλέκτορας, οφείλω να συγχαρώ τους 8 συναδέλφους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Κλεάνθης Θραμπουλίδης
Καθηγητής
Πανεπιστήμιο Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου