Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Οι “Δημοκρατικές διαδικασίες”, η “συμβολική βία” και «Ως εκ τούτου επτωχεύσαμεν»



Καλημέρα από το  Δημοκρατικό Δημόσιο Δωρεάν Πανεπιστήμιο όπου για μια ακόμη φορά, με καθαρά "Δημοκρατικές διαδικασίες" και χρήση "συμβολικής βίας" (και μη τολμήσει να την ταυτίσει κανείς με την βία των άλλων!) εμποδίζεται η εκλογική διαδικασία.

Τη βία βέβαια αυτή φρόντισε αυτή τη φορά ο νομοθέτης όχι μόνο να αποδεχθεί αλλά και να νομιμοποιήσει με τη κατάλληλη χρήση του όρου ”άγονη”.

"Σε περίπτωση που η εκλογική διαδικασία της 22ας Οκτωβρίου 2012 αποβεί άγονη, οι εκλογές θα επαναληφθούν την Τετάρτη 24.10.2012, τις ίδιες ώρες και στην ίδια αίθουσα. Σε περίπτωση δεύτερης άγονης εκλογής, η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής ψήφου, ..."

Έτσι οι Πρυτάνεις θα μπορούν, καθόλα νόμιμα, να δηλώσουν το απόγευμα ... μετά από μια ακόμη κουραστική μέρα
απεργίας-κατάληψης"H εκλογική διαδικασία της … Οκτωβρίου 2012 για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Πατρών απέβη άγονη, λόγω αντικειμενικής αδυναμίας της διεξαγωγής της (επισυνάπτεται το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής). "

και η εφορευτική επιτροπή να διαπιστώσει (κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο Πρύτανης ... εξάλλου δεν εμπίπτει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, όπως αυτός βέβαια τις αντιλαμβάνεται)


Εξάλλου οι αρμοδιότητες των Διοικούντων (Πολιτικών και Πανεπιστημιακών) στην καλύτερη περίπτωση φτάνουν, για τέτοια θέματα, μόνο μέχρι τη διαπίστωση.

Το ότι παράλληλα βέβαια τελούν υπό κατάληψη και όλα τα κτίρια των σχολών και εμποδίζεται η πρόσβαση σε αυτά … δεν χρειάζεται πλέον να το διαπιστώσει κανείς. Ποιος νοιάζεται εξάλλου! Προέχει η σωτηρία του Δωρεάν Δημόσιου Δημοκρατικού Πανεπιστημίου.

Αθάνατη Ελλάδα!

Πόσο απέχουν όλα αυτά από το «Ως εκ τούτου επτωχεύσαμεν»; 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου