Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Λίγοι είχαν καταλάβει από παλιά …

“Λίγοι είχαν καταλάβει από παλιά τι σημαίνει Χρυσή Αυγή.”  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εδώ
Καθόλου περίεργο! Εξάλλου…  ακόμη πιο λίγοι είχαν καταλάβει από παλιά τι σημαίνει Μνημόνιο.
"Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επιβεβαιώσω τη στάση μου. Ναι, επαναλαμβάνω ότι το μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης .... λάθος που εμπιστεύτηκα …" εδώ

Το περίεργο (όχι για την χώρα αυτή) είναι πως οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να είναι Υπουργοί!

Δεν είναι τυχαίο βέβαια γιατί το πράσινο έγινε κόκκινο εδώ. Όλα όμως φαίνεται να εξυπηρετούν τον ένα και μοναδικό στόχο στην χώρα αυτή. Την νομή της εξουσίας. Και ακόμη το καταφέρνουν (αυτοί) πολύ καλά. Ο λαός; .. απλά πληρώνει τις επιλογές του. Τίποτε παραπάνω. 

Τους Χρυσαυγίτες και τους μαθητές (εδώ) εύκολα τους βάζεις φυλακή. Τους άλλους … εκείνα τα λαμόγια που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, που έμαθαν στους μαθητές ότι η κατάληψη είναι παιχνίδι ... πότε, πως και ποιος θα τους κλείσει μέσα;
 

1 σχόλιο:

  1. Κάρολε...χάσαμε.
    "Δεν έκανε μια δήλωση με την οποία θα εξέφραζε την αντίδρασή του, η ακόμα και την οργή του, όταν οι τροϊκανοί συμπεριφέρονταν ως ανθύπατοι, προσβάλλοντας το πολιτικό μας σύστημα και φυσικά τον ίδιο, ως επικεφαλής της Πολιτείας.
    Δυστυχώς ο Κάρολος Παπούλιας, θα μπορούσε με συμβολικό τρόπο να πει πολλά πράγματα κατά την διάρκεια της μεγάλης οικονομικής κρίσης που βίωσε ο τόπος.
    Δεν το έκανε."
    http://www.topontiki.gr/article/79658/Karolexasame

    ΑπάντησηΔιαγραφή